2022. évi Fleischmann Rudolf Díjasok

Az államalapítás és az Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából Agrárminiszter Úr a Fleischmann Rudolf Díjat adományozta 

Horváth Lajos, a Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ osztályvezetője részére, közel öt évtizedes, a mezőgazdasági és élelmezési célú növényi genetikai erőforrások megőrzése érdekében végzett eredményes munkájáért.

Dr. Murányi István András, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Fleischmann Rudolf Kutatóintézetének nyugalmazott igazgatója részére, az őszi és tavaszi árpa meghatározó tulajdonságainak komplex fejlesztése érdekében végzett eredményes munkájáért.

Dr. Nagy János, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának egyetemi tanára részére, a multifaktoriális szántóföldi tartamkísérletek vezetéséért, eredményes oktatói és kutatói munkájáért, szakírói tevékenységéért.

Vancsura József, a Felsőbácskai Agrár Zrt. nyugalmazott elnöke részére, a kukorica és a kalászos gabonák versenyképességének biztosítása érdekében végzett áldozatos munkájáért. 


Ezúton is szívből gratulálunk a kitüntetetteknek!

2022. évi Fleischmann Rudolf Díjasok
Képek száma: 3 db