XXVIII. Növénynemesítési Tudományos Napok - Keszthely, 2022. május 11-12.

A XXVIII. Növénynemesítési Tudományos Napok meghívója, illetve programja lentebb megtalálható.
 

Az MTA Agrártudományok Osztálya Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, a Magyar Növénynemesítők Egyesülete és a társszervező intézmény (A MATE Georgikon Campus, Burgonyakutató Állomás) nevében tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait a XXVIII. Növénynemesítési Tudományos Napokra, melyet a MATE Georgikon Campus-án 2022. május 11-12-én (szerda, csütörtök) tervezünk megrendezni, Keszthely Festetics Gy. u. 7. „D” épület.

Amennyiben a COVID-19 járványhelyzet nem tenné lehetővé a rendezvény ilyetén történő megrendezését, akkor az előző évihez hasonlóan on-line formában tartjuk meg a rendezvényt, melynek technikai részleteit a végleges meghívóban ismertetjük.

A tudományos konferencián a magyar növénynemesítés és a hozzá köthető tudományterületek kutatási eredményeinek széles körű bemutatására nyílik lehetőség standard tudományos előadások (15 perc előadás, 5 perc vita), illetve a poszter szekció kiváltására alkalmas 5 perces villámelőadások (+ 1 perc vita) formájában. Hasonlóan a megelőzően Szegeden tartott rendezvényünkhöz.

Kérjük, hogy az előadásoknak csak az első szerzője jelölje be a jelentkezési lapra előadói szándékát, a társszerzők pedig résztvevőként jelentkezzenek be! Egy személytől csak egy elsőszerzős előadást tudunk elfogadni.

A Szervező Bizottság minden jelentkezést visszaigazol. Ha jelentkezésére egy héten belül nem érkezik válasz, azt kérjük a lenti e-mail címre jelezze. Az egyoldalas összefoglalókat a mellékelt minta szerint kérjük elkészíteni. Az összefoglalókat ISBN számmal ellátott, on-line absztrakt könyv formában jelentetjük meg.

A jelentkezési lapot, valamint az előadás összefoglalókat (standard előadás 1 oldal, villám előadás 0,5 oldal) 2022. április 3-ig kérjük az alábbi e-mail címre megküldeni: 

A határidő után beérkező jelentkezéseket sajnos nem tudjuk elfogadni.

A rendezvény költségei:
Részvételi díj:      normál                                                           13.000 Ft
                              PhD hallgatóknak és nyugdíjasoknak         7.000 Ft

Konferencia ebéd (március 9):                                                   3.200 Ft

Konferencia vacsora, fogadás (március 9):                              6.400 Ft

 

Szálláslehetőség, foglalás egyénileg:

https://szallas.hu/keszthely?gclid=EAIaIQobChMIz-q2jOjY9AIVQpBoCR1yGA49EAAYAyAAEgIISfD_BwE